Reaalajas info magnettormidest

Keskkonnatervise Instituudi veebilehelt www.keskkonnatervise.info saab nüüd reaalajas infot magnettormide kohta. Lisaks Maa magnetvälja kõikumistele (magnettormid) on esitatud ka muud elektromagnetilise ilma komponente, mis on leitud inimeste enesetunnet mõjutavat.

Samuti saab infolehel jätta teadlastele oma e-maili, millele saadetakse pärast magnettormi küsitlusankeet. Paljude ankeetide tulemuste põhjal koostatakse mudel, mille tulemused annavad igale küsimustiku täitjale infot, millistest magnettormidest võib tema mõjutatud olla.

Rubriigid: looduslikud väljad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Reaalajas info magnettormidest

  1. Rein Tõnisson kirjutab:

    Ei leidnud prognoosi magnettormidekohta, mida eriti vajan. Kas neid ei tehtagi või ei osanud leida.

    Lugupidamisega,

    Rein Tõnisson

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga