Kõrge mikrolaineekspositsioon Stockholmi T Centralis

Stockholmi kesk-raudtejaam (T Central) on üks tugevaima kõrgsagedusliku elektromagnetväljaga kohti linnas, teatab meie uus uurimus, mis avaldati 12.augustil ajakirjas International Journal of Oncology.

Uuringutulemused toovad esile kõrge ekspositsioonitaseme raudteejaamas, mis on tingitud mobiilside antennidest (GSM, UMTS, LTE) hoone sees. Antennid on paigaldatud moel, kus kiir mitmest antennist tabab peakorruse saali ning tekitab koos peegeldustega mitu tsooni kõrge mikrolainekoormusega. Uuringu ühe autori M.Ahoneni sõnul on oluline välja tuua terviseriski mure nende töötajate osas kelle töökoht on otse mikrolaine kiire sees; need on müüjad, infolaua töötajad ja muu teenindav personal.

Radiofrequency radiation at Stockholm Central Railway Station in Sweden and some medical aspects on public exposure to RF fields

Rubriigid: elektromagnetväljad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga