Töökeskkonna kvaliteediring

Selle ajaveebi autori Tarmo Koppeli osalusel loodi Tallinna Tehnikaülikoolis töökeskkonna teadlaste kvaliteediring,  et parandada valdkonna  uurimustööde kvaliteeti Eestis.  Kvaliteediringi mõte on, et töökeskkonna, -ohutuse ja ergonoomika teadlased saaksid oma uurimustele laiemat oskusteabelist tagasisidet teistelt, sama valdkonna teadlastelt. Kvaliteediringis arutatakse läbi teadustöö eesmärgid ja valitud metoodika ning kuidas tulemusi õigesti tõlgendada. Kvaliteediringis osalevad doktorandid, õppejõud jt teadlased nii Tallinna Tehnikaülikoolist, kui Tartu Ülikoolist ja Eesti Maaülikoolist.

Loe lähemalt:
Mente et Manu (lk2), nr 8 (1820), 27.aprill 2012
Kvaliteediringi koduleht TTÜ serveris

Rubriigid: elektromagnetväljad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga